PedicureSalon Franka van der Gaag

Verwen jezelf eens met een paar nieuwe voeten!Voordat je naar de praktijk komt:


was thuis je voeten met water, liever niet weken in een voetenbadje. 

Vervolgens breng je een dosis goede zin - áls je die hebt tenminste - met je mee!

Pedicure / voetbehandeling:

Bij een eerste afspraak zal de behandeling meestal iets langer duren, omdat deze samenvalt met de intake/ anamnese. Tenslotte zal ik nader kennis moeten maken met je voeten, dus bekijk ik je voeten en vraag wat je eventuele klachten zijn. Je voeten worden gedesinfecteerd, de nagels geknipt, de nagelomgeving schoon gemaakt, het eventueel teveel aan eelt, eventuele likdoorns en eventuele kloven worden behandeld. Met de frees worden de nagels, de eeltlocaties en de kloven mooi glad afgewerkt. De voeten worden opnieuw gedesinfecteerd en worden heerlijk in gecrémed. Afhankelijk van wat je klachten zijn of als er ingroeiende of verdikte nagels zijn, dan kan deze volgorde afwijken.Probleemoplossing:

Heb je alleen een pijnlijke likdoorn of een ingroeiende nagel? Dan kun je kiezen voor een deel-behandeling. De plek van de likdoorn of ingroeiende nagel wordt gedesinfecteerd en behandeld. Een likdoorn wordt voor zover mogelijk verwijderd en afhankelijk van het resultaat wordt gekeken of een pakking noodzakelijk is. Deze pakking moet dan zo'n 3 dagen blijven zitten, daarna kom je weer terug zodat we kunnen kijken of de likdoorn er helemaal uit is. Bij een ingroeiende nagel wordt de nagelwal drukvrij gelegd, zodat de nagel goed en pijnvrij door kan groeien.


Cosmetische voetbehandeling:

Even heerlijk ontspannen! Deze behandeling bestaat uit: het reinigen van je voeten, een ontspannend en zuiverend voetenbad, een scrub (verwijderen van dode huidcellen), een pakking/> paraffine bad en een korte ontspannende massage. Met name de paraffine zorgt ervoor dat de doorbloeding goed op gang komt en heeft een verzachtend effect op de huid. Een weldaad voor je vermoeide en droge voeten: leuk om cadeau te geven óf te krijgen!

Nagels lakken, versieren/ nailart:

Zin in gekleurde nagels? Ook dat is mogelijk! Verwijder thuis alvast je eventuele oude nagellak. Indien vooraf niet voor een pedicure behandeling is gekozen, knip ik (indien nodig) je nagels bij en wordt de nagelomgeving schoongemaakt. Vervolgens gaan we over tot het lakken van de nagels. Er zijn tal van leuke kleurtjes nagellak verkrijgbaar, maar er kan nog zoveel meer wat betreft versieringen op je nagels! Ieder stukje nailart is uniek, het wordt namelijk met de hand gecreëerd.

Je nagels worden een origineel exemplaar! Strass steentjes, stickertjes, meerdere kleuren óf toch maar gewoon je nagels laten lakken? Vraag naar de mogelijkheden!